Bine ati venit pe site-ul de cursuri 2015 - 2016!

Acest portal reprezintă o bază de cunoștințe cuprinzând cursuri, resurse suplimentare, teme, evenimente și informații legate de situația școlară.

In cazul in care nu vă puteti autentifica, deschideti un tichet de suport aici.

Vă dorim mult succes în noul an universitar!

12.oct.15 -  Puteti descarca in mod gratuit produse Microsoft (exceptand suita Office) accesand site-ul http://msdnaa.acs.pub.ro. Folositi aceleasi credentiale ca la site-ul de cursuri/email.

12.oct.15 -  Putetidescarca in mod gratuit suita Microsoft Office accesand adresa http://portal.office.com si folosind ca date de autentificare adresa de e-mail din partea UPB si parola asociata acestuia

11.oct.15 -  Au fost create e-mail-urile oficiale pentru studenti din partea UPB. E-mail-ul este de forma user_curs@stud.acs.upb.ro si poate fi accesat de la adresa http://outlook.com/upb.ro. Pentru a se activa, trebuie sa schimbati cel putin o data parola folosind aceasta platforma. E-mail-ul se acceseaza cu aceeasi parola cu cea a site-ului de cursuri.

01.oct.15 -  Pentru a afla user-ul de acces la aceasta platforma si e-mail-ul creat (@aut.pub.ro) accesati pagina "Acces site cursuri" de pe platforma http://studenti.pub.ro. Parola initiala pentru anul 1 este student + ultimele 6 cifre din CNP sau pasaport. Va rugam schimbati parola dupa prima autentificare.Skip courses